چرا بهترین مکان برای نگهداری عسل کابینت آشپزخانه ست؟
راز ماندگاری بالای عسل، و جود ماده ای به نام پروکسید هیدروژن در عسل هست. در واقع زنبور عسل، هنگام تولید عسل یک آنزیم به نام گلوکز اکسیداز به عسل اضافه می کند، این آنزیم در عسل پروکسید هیدروژن را می سازد و هم خاصیت ضد میکروبی به عسل می دهد و هم باعث مقاومت بالای عسل در برابر باکتری ها و قارچ ها می شود. دانشمندان متوجه شده اند نور و گرما فعالیت آنزیم گلوکز اکسیداز را کم و حتی متوقف می کند. حالا به خوبی میتوان فهمید چرا کابینت آشپزخانه بهترین مکان برای نگهداری عسل هست، چاپ که هم خنک هست و هم نور نمی گیرد.
دیدگاه خود را بنویسید