شاید همه ی ما شنیده باشیم که در مصر، خمره های عسلی کشف شده اند، که عسل موجود در اون هنوز قابلیت خوردن دارند و فاسد نشده است. به صورت علمی هم ثابت شده است که در صورتی که شرایط محیط،از نظر دما و نور محیا باشد عسل میتواند هزاران سال سالم باقی بماند. در دنیای امروز که هزاران نگه دارنده به مواد غذایی اضافه میکنند تا مواد غذایی مدت طولانی سالم باقی بمانند، یک ماده به صورت طبیعی در عسل وجود دارد که آن را از فاسد شدن حفظ میکند. جالبه بدونید که زنبور عسل، آنزیمی به نام گلوکز اکسیداز (Glucose Oxidase)به عسل اضافه میکنه، که این آنزیم، ماده ای به نام پروکسید هیدروژن (Hydrogen Peroxide) تولید میکند و این پروکسید هیدروژن نه تنها از عسل در مقابل میکروب ها محافظت میکند، بلکه به عسل خاصیت ضد میکروبی و قارچی هم میده، برای همین از عسل، برای جلوگیری از عفونت زخم و همچنین در درمان عفونت زخم استفاده می شود. ادامه دارد.